Google+

Objevte nové možnosti pro lepší týmovou spolupráci

Díky Google+ mohou vaši uživatelé snadno sdílet vědomosti, novinky a nápady týkající se jejich zájmů.

Zahajte bezplatnou zkušební dobu

Odstraňte překážky a dejte prostor inspiraci

Nenechte si ujít žádný nápad. V příspěvcích, komentářích a komunitách na Google+ mohou všichni snadno probrat a sdílet své nápady týkajcí se společných zájmů a cílů, a to bez ohledu na místo, tým či úroveň.

Zapojte všechny své kolegy

Umožněte celému týmu zůstat ve spojení, ať se jeho členové nachází kdekoli. Díky výkonným aplikacím pro Android a iOS se mohou i vzdálení pracovníci a zaměstnanci bez počítače zapojit do konverzací a mít přehled o novinkách ve firmě.

Sdílejte své znalosti a nápady

Udržujte si přehled o tématech, která vás zajímají, a pochlubte se svými zkušenostmi. Sbírky umožňují seskupovat příspěvky podle témat, takže každý může přispět svou troškou do mlýna a sledovat důležitá témata.

Mějte kontrolu nad přístupem zaměstnanců k veřejnému obsahu

Zvolte, zda zaměstnanci mohou prohlížet, vytvářet a používat veřejný obsah při přístupu z vaší firemní sítě, s možnostmi sahajícími od zcela veřejného po zcela soukromé.

Fotky a videa vdechnou vašim konverzacím život

Google+ je skvělým prostředkem pro sdílení nejnovějšího ukázkového videa, snímku obrazovky, fotky produktu a dalšího multimediálního obsahu, který bude vaše fanoušky zajímat.

Sdílejte, buďte v kontaktu a komunikujte i na cestách

S aplikací Google+ pro Android a iOS můžete cokoli sdílet, ať jste kdekoli. Mohou to být místa, momentky z pracovní cesty, které se okamžitě uložily a hned se dají sdílet.

„Služba Google+ si nás získala možností vést interní konverzace v rámci firmy. V podstatě se stala naší interní sociální sítí.“

Martin Russell, Just Eat

Časté dotazy ke službě Google+

Mohu nastavit, jestli se mají mé veřejné příspěvky zobrazovat na mé profilové stránce?

Ano. V nastavení Google+ můžete určit, jestli se na vašem profilu mají zobrazovat vaše příspěvky na Google+.

Jak je zajištěno soukromí jednotlivých uživatelských profilů?

Administrátoři mohou v rámci výchozího nastavení stanovit, že se uživatelské profily nebudou zobrazovat ve veřejných výsledcích vyhledávání na webu. Uživatelé navíc sami mohou využít četné možnosti nastavení a omezit viditelnost svých profilových informací.

Mohou být konverzace týmu v sociální síti ryze soukromé?

Ano. Komunity s omezeným přístupem nabízejí vrstvu zabezpečení navíc, takže do nich mohou vstoupit pouze uživatelé z vaší organizace. Ať už jde o návrhy beta verze vašeho produktu nebo poznámky týmu mimo pracoviště, přístup k vašim příspěvkům budou mít pouze lidé z vaší organizace.